The perfect guide to the casino

Skal Mourinho fyres? Tottenham-ikon uenig

Rygter om en mulig fyring af José Mourinho er opstået, men det vil være et forkert valg, mener den tidligere Spurs-spiller og -træner.

Med endnu et nederlag for Tottenham i Premier League, begynder at se meget sort ud for London-klubben. Holdet har tabt fem af de seneste seks kampe i Premier League, og der er nu ni point op til top fire, som giver adgang til Champions League. De har dog en kamp i hånden.

Men det kan kræve en sejr, hvis José Mourinho skal beholde jobbet. De dårlige resultater har sat gang i rygterne om en mulig fyring, og sæddet er nok også begyndt at blive varmt under portugiseren.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

En fyring vil dog være dumt. Det mener Glenn Hoddle, der har en fortid i klubben som spiller og manager, for der venter en Carabao Cup-finale til april, og det vil ikke være smart at fyre Mourinho inden det opgør.

– Han blev hyret for at få trofæer til, og han er i en cup-finale. Hvordna kan man fyre en, som har en finale til april? Det er latterligt. Det er årsagen til, at han blev hyret. Kontinuitet og andre ting skal der ændres på, men jeg føler, at han har gjort sig fortjent til mere tid med det, som han har præstreret over sin karriere, siger Hoddle.

Læs også: Medie: FCK kan få 75 millioner kroner for 15-årig talent

Tottenhams næste kamp er på torsdag, hvor de skal møde Wolfsberger i Europa League. De fører efter en 4-1-sejr i første kamp på udebane.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Tottenham-boss om spillernes manglende motivation: De kæmper i Europa League

Læs også: Wilczek aktiv på Instagram: Sletter sin Brøndby-fortid og stikker til Brøndby-fansene

Læs også: Brøndby-stjerne havde prisskilt på 370 tusinde kroner i 2018: I dag er han 45 millioner kroner værd

Læs også: Stort medie: Brøndby-landsholdsspiller stopper i klubben

Læs også: Kovending: CV finder pengene frem og tror på ‘miraklet’

Se også: Nej, nej, nej! Bundesliga-målmand leverer ÅRETS brøler

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top