Bendtner og Agger går trænervejen

The perfect guide to the casino

Bendtner og Agger går trænervejen

Nicklas Bendtner og Daniel Agger står på deltagelisten til det næste T-trænerkursus hos DBU.

Nicklas Bendtner har længe luftet tanken om at blive træner, når han stoppede sin aktive karriere, og nu er han klar til at realisere den drøm.

B.T. beretter, at Nicklas Bendtner har tilmeldt sig det næste T-trænerkursus, som skulle være startet i december, men er blevet udskudt til sommeren 2021 grundet coronaviruspandemien.

Læs også: Ekspert ville ikke blive overrasket: Niels Frederiksen spøger i snart ledigt Superliga-job

T-trænerkursus er forbeholdt tidligere topspillere, som vil gå trænervejen, og Nicklas Bendtner er ikke eneste profilerede navn på listen.

Daniel Agger har nemlig også tilmeldt sig kurset. Den tidligere Brøndby-stjerne har arbejdet i sit firma ‘Kloagger’, siden han stoppede sin professionelle karriere.

Den tidligere FC København-spiller og nuværende Discovery-ekspert Lars Jacobsen er også en del af kurset, mens også FC Midtjylland-legenden Jakob Poulsen vil forfølge trænerdrømmen i den kommende tid.

Læs også: Jan Bech blander sig: Derfor har Brøndby ikke forlænget med Niels Frederiksen

Nicklas Bendtner er i øjeblikket også aktuel i Dplay-serien ‘Bendtner og Philine’, hvor den danske angriber i seneste afsnit luftede muligheden for at fortsætte som professionel fodboldspiller.

– Jeg håber da, hvis det er ud fra de rigtige vilkår, at jeg stadig kan spille fodbold. Jeg har ikke sat mit liv op efter det, og jeg tager bare tingene, som de er. Hvis det kommer, så kommer det. Og hvis ikke, jamen, så er det bare sådan.

Læs også: Nyt Brøndby-scoop: ‘De scorer 10x prisen på ham om to år’

Læs også: Har Brøndby givet Lindstrøm ‘påtale?’ Ændrede holdning på under en uge

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top