FC Barcelona præsident-kandidat: Messi skal ned i løn

The perfect guide to the casino

FC Barcelona præsident-kandidat: Messi skal ned i løn

Lionel Messi skal ifølge præsident-kandidaten gå ned i løn, hvis han gerne vil fortsætte i klubben.

Den 24. januar vil der være præsidentvalg i FC Barcelona, og valgkampen mellem de forskellige kandidater er derfor i fuld gang for tiden.

Kandidaten Emili Rousaud vil meget gerne beholde superstjernen Lionel Messi i klubben, men så skal han også acceptere en lavere løn.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Med klubbens nuværende situation in mente kan Messis nuværende løn af åbenlyse årsager ikke fastholdes, siger Rousaud til AS og fortsætter:

– Det er uholdbart, og vi ville være nødt til at nå til enighed om noget. Det projekt, vi vil præsentere ham for, vil være et attraktivt et.

– Mange ting kommer til at ændre sig, og det er vigtigt, at klubbens medlemmer vælger med hovedet i stedet for med hjertet. Vores projekt handler også om at genopbygge holdet. Vores filosofi er at genopbygge holdet for at kunne hjælpe klubbens økonomi.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– For at gøre det, vil vi hente en af de bedste sportsdirektører i verden og hente to superstjerner, som kan tilpasses holdets spillestil og den unge talentmasse, vi allerede har i klubben.

– Vi har været i kontakt med Neymars folk, og han har udtalt nogle ting, som folk troede, betød, at han ville have Messi til PSG, men hvad Neymar prøvede at sige, var, at han vil tilbage til Barcelona, som han også sagde i sommeren 2019.

– Vi har ikke råd til at betale for ham, så vi må vente til, at hans kontrakt løber ud, siger Rousaud.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Præsidentkandidat vil holde på Messi med lavere løn.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top