Randers-stjerne: Vi sigter efter top seks

The perfect guide to the casino

Randers-stjerne: Vi sigter efter top seks

Randers sigter efter top seks.

Fredag aften sejrede Randers FC med 3-1 over Vejle Boldklub i 3F Superligaen, og klubben indtager derfor fjerdepladsen i tabellen.

Sejren var den fjerde sejr i træk, og efter opgøret fortalte Randers-stjernen Vito Hammershøy-Mistrati, at klubben sigter efter top seks.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jeg vil ikke stå og snakke om top seks, fordi det er så tæt. Men selvfølgelig skal vi i top seks. Men de hold, der ligger omkring os er pissegode. Vi kigger ikke så meget på nedrykning, men det er top seks, vi går efter. Jeg vil dog ikke sige, at den er halvt inde, sagde Vito Hammershøy-Mistrati til TV3 SPORT og fortsatte:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Vi er godt kørende i øjeblikket. Måske ikke så meget spillemæssigt i alle halvlege, men vi vinder kampene, og det er ret imponerende at være med til, og det er rigtig fedt, når der kun er 12 hold med.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Formstærke Randers vender et truende nederlag til fjerde sejr i streg – se højdepunkterne fra 3-1-sejren her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top