The perfect guide to the casino

Helenius vil vippe Patrick Mortensen af pinden: Jeg kan alt igen

Nicklas Helenius vil gerne have mere spilletid i AGF.

Der er ingen tvivl om, at Patrick Mortensen sidder tungt på pladsen som frontangriber i AGF, men Nicklas Helenius håber at vippe ham af pinden, da han gerne vil have mere spilletid for David Nielsens mandskab.

– Jeg ser selvfølgelig gerne mig selv som starter, og føler også, at jeg er klar til det. Jeg vil yde en indsats for AGF. Det er dét, jeg har fokus på. Jeg tager én dag ad gangen, for jeg har stadig en alder og et vist niveau til det, siger han til More Than a Club og fortsætter:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jeg har været nogle pæne steder i karrieren, og jeg føler, jeg har fået den her tidligere energi tilbage i kroppen, og jeg føler, jeg kan alt igen. Det er den spiller, jeg kender mig selv som, og jeg synes, jeg har et niveau nu, der gør, at jeg kan spille mere. Jeg føler mig klar til det.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Nicklas Helenius og topscorer Patrick Mortensen har over flere omgang bevist, at de sagtens kan spille side om side i AGF-angrebet.

I denne sæson er det blevet til spilletid i ni kampe for 29-årige Helenius, men den eneste startplads var mod Kolding i Sydbank Pokalen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Fanget af mikrofonerne: AGF-lejr med spydige dommerkommentarer efter slutfløjt – hør med her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top