The perfect guide to the casino

Rønnow slår fast: Jeg skiftede ikke for at være reserve

Frederik Rønnow er taget til udlandet for at spille fodbold, og ikke for at varme bænken.

Efter tre flotte år i Brøndby IF skiftede Frederik Rønnow i sommeren 2018 til tyske Frankfurt, men opholdet i klubben har primært budt på tilværelsen som reservemålmand.

Således er det siden skiftet blot blevet til 21 kampe for den danske målmand, men nu slår han for alvor fast, at han ikke er skiftet til udlandet for at sidde på bænken.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Det kan godt være opslidende at være reserve, og jeg føler mig ikke som en andenmålmand. Det var jo ikke min intention, at jeg tog til Tyskland for at sidde på bænken, men en uheldig omstændighed gjorde, at det blev sådan.

– Grunden til, at jeg er her på landsholdet, og at jeg fik mulighed for at skifte til en så stor klub som Schalke, er, at jeg har gjort mange ting rigtigt, selv om jeg ikke har spillet så meget. Det er jeg glad for, siger Rønnow ifølge Ritzau.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Frederik Rønnow blev i søndags indskiftet i pausen til sin ottende landskamp, da han afløste Kasper Schmeichel mod Island. Han skiftede denne sommer til Schalke 04 på en lejeaftale gældende hele sæsonen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Schalke 04 formår ikke at vinde for 22. Bundesliga-kamp i træk – se højdepunkter og Rønnows vilde redninger her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top