The perfect guide to the casino

Millwall-boss roser Zohore: En angriber der kan gøre en forskel

Kenneth Zohore modtager stor ros fra Millwall-manager Gary Rowett.

I slutningen af transfervinduet skiftede danske Kenneth Zohore til Millwall på en lejeaftale, og nu modtager den 26-årige angriber stor ros fra Millwall-manager Gary Rowett.

Han må dog se bort fra den danske angriber, da han døjer med en skade, som formentlig holder ham ude i en måneds tid endnu.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Vores to største indkøb har været fantastiske til at tilføje os noget i vores angrebsspil. Zohore og Parrott er talentfulde på hver deres måder, siger Rowett til Millwalls hjemmeside og fortsætter:

– Kenneth har bevist sit værd i Cardiff, og han har vist små glimt, at han er en angriber, der kan gøre en forskel. Det er svært tænke på, hvad skaderne til de to angriber har betydet for os. Men det er en del af fodbold.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Kenneth Zohore har indtil videre spillet tre kampe for Millwall, hvor det er blevet til ét mål. For tiden sidder han ude med en skade, og hans lejeaftale med Millwall udløber til januar. Han er ejer af Premier League-klubben West Bromwich, hvor han formentlig ikke har nogle fremtid.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Spilletid i sigte: Zohore bliver udlejet til Millwall.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top