Brøndby-chok: SÅ alvorlig er Blás Riveros' skade

The perfect guide to the casino

Brøndby-chok: SÅ alvorlig er Blás Riveros’ skade

Blás Riveros skade ser ud til at være meget slem. Hans forreste eller bagerste korsbånd er formentlig røget. Sydamerikanerne udgik i anden halvleg af kampen mod OB.

Blás Riveros fik sin første Superliga-start for Brøndby IF søndag eftermiddag, da de blå/gule gav OB en fodboldlektion og vandt sikkert med cifrene 3-1.

Den sydamerikanske venstreback kom på måltavlen i første halvleg, men det er ikke målet, der har stjålet overskrifterne efter kampen. Det er i stedet den grimme skade, han pådrog sig i anden halvleg.

Den 22-årige nyslåede Brøndby-profil har naturligvis endnu ikke fået endelig dom over skaden, men ifølge Blás Riveros’ tolks søn er man næsten sikre på, at forreste eller bagerste korsbånd er røget.

Det skriver Patrick Jensen, der arbejdet for Brøndby-mediet 3point.dk.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Brøndby IF skriver på klubbens Twitter-profil, at de ikke kender omfanget endnu, men de scanner ham på mandag, hvorefter de kan forvente et svar tirsdag eller onsdag.

VIDEO ØVERST I ARITKLEN: Frederiksen ‘har gjort et rigtig godt job’ – hør CV’s seneste kommentarer om Brøndby-trænerens fremtid!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top