'Tøffe' klar i spyttet: Køb dem, FCK!

The perfect guide to the casino

‘Tøffe’ klar i spyttet: Køb dem, FCK!

Stig Tøfting mener, at FC København skal gå på rov i AGF og hente både David Nielsen og Peter Christiansen.

FC København fyrede Ståle Solbakken for 15 dage siden, og klubben er endnu ikke tæt på at præsentere en afløser for den mangeårige FC København-manager.

Stig Tøfting mener dog, at det bør være lige til. De oplagte kandidater render nemlig rundt få 100 kilometer fra hovedstaden.

Han mener, at man bør forsøge at hente AGF-duoen Peter Christiansen og David Nielsen, som også har været i FC København før.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– De er i min optik det perfekte par til at få FCK på skinner igen, hvis man leder efter folk med dansk pas. PC’s oprydning, retning og linje i transfervinduet fortæller i hvert fald mig, at han har evnerne til også at kunne præge FCK i en positiv retning, skriver han i sin klumme hos Ekstra Bladet.

– David Nielsen? Ja, han har sikkert sine mangler – også med europæiske briller – men jeg har da aldrig selv haft en træner, der kunne det hele, og det må man så kompensere for, men presset, medierne, spillerhåndteringen og evnen til at motivere vil gøre ham til en oplagt FCK-kandidat.

FC København møder netop ‘PC’ og David Nielsens AGF søndag aften kl. 18.00.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Superliga til Citat’ diskuterer William Kvist-forklaring: ‘Hvorfor siger han det ikke bare, som det er?’

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top