The perfect guide to the casino

Hylder Brøndby-fansene: ‘Det er kun noget, der sker i denne klub’

Støttebilletter bliver revet væk i Brøndby IF, og det er noget, som klubbens spillere bemærker. Det fortæller backen Andreas Bruus.

Der må ikke komme fans på lægterne i dansk fodbold som følge af coronaviruspandemien, og flere klubber er økonomisk udfordret i den hårde tid.

I Brøndby IF får man dog billetindtægter for den kommende hjemmekamp mod FC Midtjylland, for man kan købe såkaldte støttebilletter til kampen.

Flere tusinde Brøndby-fans – i skrivende stund 3400 personer – har nemlig erhvervet sig en støttebillet, som koster en flad 100 lap.

Det er noget, som klubbens spillere bemærker. Det fortæller Andreas Bruus, som også kun mener, at det er noget, der kan lade sig gøre i en klub som Brøndbys.

– Selvfølgelig er det noget, vi taler om i truppen, når vi møder ind og har læst forskellige ting. For eksempel er det med at sælge så mange fællesskabsbilletter kun noget, der kan lade sig gøre i denne klub. Det er unikt, og det er godt nok skarpt arbejde og stærkt sammenhold, siger Brøndby-backen til klubbens hjemmeside.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top