The perfect guide to the casino

‘Og så må vi ikke komme på stadion?’ – FCK-fan deler vild ‘corona’-video fra Tivoli

Du må gerne stå som sild i en tønde i Tivoli, men du må ikke gå til fodbold under kontrollerede forhold. Det må være konklusionen, efter den danske regering endnu ikke tillader flere tilskuere på Superliga-stadions.

Den danske regering har som følge af coronaviruspandemien lukket ned for tilskuere, så der maks må være 500 på stadion – dette tal er inklusiv journalister, sikkerhedsfolk og fotografer.

Det har fået flere klubber til at rase mod de danske politikere, og fodboldfans er også ved at være godt oppe i det røde felt.

Det er altså ikke muligt at tage på fodboldstadions landet rundt, men det er i stedet muligt at tage ind i Tivoli, hvor det VRIMLER med mennesker.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Se bare denne video, som en FC København-fan har delt på sin Twitter-konto. Opslaget har allerede fået mere end 300 likes og 75 delinger.

FC København har også reageret på deres hjemmeside, hvor de har inviteret politikerne ind til fodbold i Parken på søndag, så de får et indblik i, hvordan man ser fodbold under ordnede forhold.

Læs mere om den historie her.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top