The perfect guide to the casino

Brøndby-scoop: Derfor hentede de Blas Riveros på Deadline Day

Det var et mix af pris, kvalitet og en ung back, der gjorde, at Brøndby IF slog til, da de fik muligheden for at købe Blas Riveros.

Blas Riveros skrev kontrakt med Brøndby IF på transfervinduets sidste dag, og det lå ikke i kortene, at den vævre sydamerikaner skulle skifte til Superligaens aktuelle førerhold.

Carsten V. Jensen fik nemlig først tilbudt ham et par dage før Deadline Day, da FC Basel besluttede sig for, at de ikke ville bruge ham længere.

Læs mere om den historie her.

Niels Frederiksen er svært begejstret for det nye indkøb, som er skræddersyet til strategien. Alt passede nærmest sammen, siger cheftræneren.

– Vi valgte Blas, da vi synes, at han var det stærkeste kort. Han var det rigtigste mix af pris og kvalitet, en relativt ung back, siger Niels Frederiksen til podcasten ‘Den Gamle Hytte’.

Niels Frederiksen fortæller, at man også var på udkig efter nogle ældre backs, men man så et større udviklingspotentiale i sydamerikaneren.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Vi havde også nogle ældre backs i kikkerten, som også kunne være en mulighed og hjælpe os, men Blas er jo 22 år og har jo en fremtid for sig, hvor han kan udvikle sig, blive stærkere og endnu dygtigere. Så på den måde passer han rigtigt godt til det, vi gerne vil.

Ifølge flere medier betaler Brøndby IF et sted mellem 500.000 – 1.000.000 kroner for den nu forhenværende FC Basel-back.

Blas Riveros har fået en fire-årig aftale på Vestegnen.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top