AGF er ikke tilfredse med regeringens beslutning: Vi er klar på en dialog

The perfect guide to the casino

AGF er ikke tilfredse med regeringens beslutning: Vi er klar på en dialog

AGF er ikke tilfredse med dagens beslutning om at forlænge de nuværende restriktioner.

Tidligere på dagen blev de nuværende restriktioner forlænget frem til 31. oktober, og derfor må der maksimalt være 500 personer tilstede på stadion under Superliga-kampe.

Det har nu fået AGF til at reagere, da de lægger pres på regeringen efter dagens beslutning. De håber især at få tilskuere tilbage på stadion igen i november.

– Jeg synes, at Superliga-klubberne i fællesskab har bevist, at vi kan afvikle kampene under forsvarlige og kontrollerede forhold, siger AGF’s administrerende direktør, Jacob Nielsen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Derfor håber vi også, at vi hurtigst muligt kan genoptage dialogen med myndighederne og få lov til at vende tilbage til de retningslinjer, der gjaldt til sæsonpremieren og i slutningen af sidste sæson med 18 udendørs sale á 500 tilskuere til vores kampe.

– Vi ser på hele Covid19-situationen med stor respekt og ydmyghed, og vi er parate til at tage det nødvendige ansvar og gøre det, der skal til, for at få åbnet op for flere tilskuere.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Siden 3F Superligaen blev genoptaget i maj, er vi med over 40.000 tilskuere den klub, der har haft flest tilskuere, og i denne periode har der ikke været konstateret smittespredning i forbindelse med vores kampe, lyder det fra Jacob Nielsen og tilføjer:

– Det samme gælder for resten af 3F Superligaen, og det er for mig et vidnesbyrd om, at de udførlige protokoller, Superligaen har udarbejdet i samarbejde med myndighederne, har den ønskede effekt, og at vi kan eksekvere meget effektivt.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Regeringen forlænger restriktioner til 31. oktober – så stadig (næsten) ingen fans til dansk fodbold.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top