The perfect guide to the casino

Brøndby kan være klubben: Enige med Pavlovic, men vil ikke betale en transfersum

Brøndby IF og Andrija Pavlovic kan blive en realitet i løbet af de kommende dage.

B.T. berettede i går, at Brøndby IF var meget interesserede i at hente Andrija Pavlovic, der i øjeblikket er på kontrakt i Rapid Wien.

Den tidligere FC København-angriber har ét år tilbage af sin kontrakt i den østrigske klub, og han er havnet på reserveholdet, fordi han ikke har en fremtid i klubben.

Mediet kunne via kilder afsløre, at der var 50 procent chance for, at Andrija Pavlovic ville skrive under med de blå/gule fra Vestegnen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Nu skriver østrigske Kurier, at den 27-årige angriber er blevet enige med en unavngiven europæisk klub om de personlige vilkår i en kontrakt.

Det østrigske medie ved ikke, om der er tale om Brøndby IF, men de skriver, at klubben ikke ønsker at betale en transfersum for den tidligere FCK-angriber.

Rapid Wien søger derimod en transfersum for ham, men hvis Brøndby er klubben, som er enig med den 26-årige serber, virker det usandsynligt, at de punger ud.

Carsten V. Jensen udtalte nemlig i weekenden, at man ikke har råd til at betale en transfersum for nogle spillere, og derfor vil man enten leje eller hente spillere på fri transfer.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top