The perfect guide to the casino

Sikke et tilbud: 25 gange pengene hvis Leeds kan banke Liverpools mestre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Du kan score kassen, hvis Leeds kan ordne Liverpool i sæsonpremieren.

Der er lagt op til mestermøde lørdag, når vinderne af sidste sæsons Premier League, Liverpool, tager imod vinderne af Championship, Leeds.

Det er en rigtig klassiker mellem to af Englands største klubber, der indleder sæson på Anfield. De to klubber var dem, der vandt mest tilbage i halvfjerdserne, og de har begge mange danske tilhængere.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Liverpool vandt for et par måneder siden klubbens nittende engelske mesterskab på helt suveræn vis, da Jürgen Klopps tropper sluttede med et forspring på 18 point til de to forrige års mestre fra Manchester City.

Nu møder de så Leeds, der har været ude af Premier League i 16 år, men som er en gammel storklub, der har vundet mesterskabet tre gange.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Samtidig har de en træner, der mindst er lige så dygtig som Liverpools manager, Jürgen Klopp. I Leeds er det argentineren Marcelo Bielsa, der lægger taktikken og udtager holdet, og han er kendt som ‘El Loco’ – den skøre. Han ved ALT om modstanderne, og måske kan han pgså analysere sig frem til en svaghed eller to hos mestrene? For nok endte Liverpool på en sikker førsteplads, men i kampene efter corona-pausen var holdet faktisk ikke så suveræne, som de havde været, før ligaen lukkede ned.

Du kan få formidable 25 gange pengene ved at spille på Leeds-sejr hos Mr. Green. Maksimum-bettet er dog en halvtredser – men det er dog en fed fortjeneste alligevel.

Du kan få lov at spille på Leeds-sejr til 25 gange pengene ved at klikke HER

(Øverst på siden kan du se og høre en video, hor Per Frimann fortæller om sin barndoms kærlighed til Leeds United).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top