The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du fredgaens rygtebørs.

Franske Footmercato skriver, at Real Madrid er i kontakt med Manchester Citys algeriske fløjspiller, Riyad Mahrez, der som Leicester-spiller i 2016 blev kåret til Premier Leagues bedste. (Du kan se Manchester City smadre Norwich på videoen øverst på siden).

Nere Real Madrid. Klubben er ifølge Daily Telegraph (kræver login) villig til at betale halvdelen af lønnen for Gareth Bale i de sidste to år af hans kontrakt, hvis de bare kan slippe af med den walisiske angriber, der tjener fem millioner kroner om ugen, og som kun spiller meget sporadisk.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Manchester United er ifølge italienske Tuttosport ude efter Chelseas franske verdensmester, den defensive midtbanespiller, N’Golo Kanté, der ellers også sættes i forbindelse Inter.

Ifølge The Athletic (kræver login) er 31-årige Pierre-Emerick Aubameyang tæt på at sætte sit navn på en kontrakt, der vil betyde, at fremtiden også ligger i Arsenal for angriberen fra Gabon.

FC Barcelona er i kontakt med Arsenal. Det skriver spanske SPORT. Målet er at få højrekantspilleren Héctor Bellerín hjem til klubben, hvor han var ungdomsspiller.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Crystal Palace skriver på klubbens Twitter-konto, at de har lejet den belgiske angriber, Micht Batshuayi, i et år af Chelsea.

Paris Saint-Germain er interesserede i at købe Romas anfører, Alessandro Florenzi, Meningen er, at den 29-årige italiener skal erstatte den belgiske højre back, Thomas Meunier, der er skiftet til Borussia Dortmund. Goal har mere om sagen.

Den uruguayanske midterforsvarer, Diego Godin, er på vej væk fra Inter. Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver på sin Twitter-konto, at Cagliari er langt fremme i forhandlingerne med ham.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top