Klistret på forsiden: Farvel, Kong Christian

The perfect guide to the casino

Klistret på forsiden: Farvel, Kong Christian

Han var ‘Kong Christian’, da han blev hentet til Inter Milan, men han forlader klubben som alt andet end en konge.

Christian Eriksen blev købt til Inter i slutningen af januar, og forventningerne var tårnhøje til den danske midtbanespillere, som gik lige ind i toppen af klubbens løn-hieraki.

Den danske landsholdsspiller har dog været henvist til bænken i langt størstedelen af kampene, og nu vil Inter af med ham.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Daily Mail klistrer et stort billede af Christian Eriksen på forsiden med meldingen om, at Inter er klar til at sænke prisen på ham, så et salg allerede kan ske denne sommer.

De første meldinger gik på, at Inter krævede 375 millioner kroner for offensivspilleren, men den pris er nu sænket med knap 100 millioner kroner. 290 millioner kroner skulle klubben være klar til at acceptere.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Antonio Conte har længe gjort det klart, at Christian Eriksen er hans køb, og han ønsker ikke at bruge danskeren i den kommende sæson heller, hvorfor Inter arbejder på et salg, så de kan hente en anden spiller i stedet.

Christian Eriksen fik fuld spilletid, da Danmark lørdag aften tabte med 0-2 til Belgien i Nations League. Heller ikke her viste han meget væsen af sig, og det er tydeligt, at han er i et mørkt sted af sin karriere.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top