The perfect guide to the casino

Superliga-kup: Bubacarr Sanneh på fri transfer

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Bubacarr Sanneh har bejlere i Danmark, og forsvarsspilleren er tilgængelig på en fri transfer. Anderlecht SKAL af med ham.

Bubacarr Sanneh skiftede fra FC Midtjylland til Anderlecht i 2018, hvor den belgiske klub betalte i omegnen af 50 millioner kroner for ham.

Den gambianske stopper har dog slet ikke været en succes i Anderlecht, som har haft udlejet til Göztepe og Oostende i de seneste sæsoner.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Nu skriver Het Laatste Nieuws, at Anderlecht har besluttet sig for at afskippe ham på permanent basis – transfersummen er de klar til at miste fuldstændig.

Avisen erfarer nemlig, at Bubacarr Sanneh er blevet sat tilgængelig på en fri transfer, og der er angiveligt danske bejlere til hans underskrift.

Anderlecht vil af med ham, fordi han er særdeles løntung – hele seks millioner kroner årligt kører han ind på kontoen, hvilket giver en månedsløn på 500.000 kroner.

Ingen danske klubber er næppe villige til at matche den monsterløn, men det er ikke utænkeligt, at Bubacarr Sanneh er villig til en massiv lønnedgang for at få gang i karrieren igen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Han er 25 år, og har foruden FC Midtjylland også spillet for AC Horsens.

Den belgiske avis spekulerer i, at forsvarsspilleren kunne være interessant for FC Midtjylland og FC København, men Brøndby IF bliver også nævnt.

De blå/gule fra Vestegnen prøvede angiveligt at leje ham både i sommer og i vinter – dog uden held. De har dog næppe økonomi til at tilbyde ham en permanent aftale.

VIDEO: Ekspert om Wilczek-skifte: ‘Han kan ikke forvente forståelse fra BIF-fans’!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top