The perfect guide to the casino

Gammel Superliga-kending vender tilbage: Her er David Nielsens nye højrehånd

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Det bliver den tidligere Superliga-spiller, Morten Karlsen, der bliver AGFs nye assistenttræner.

Den 41-årige Morten Karlsen skal fremover assistere David Nielsen i træningen af AGFs bronzevindere. Han afløser spanieren Rubén Selles, som selv valgte at sige stop med udgangen af sidste sæson.

– Morten Karlsen har stået i træner-lære i et strømlinet udviklingsmiljø i FC Nordsjælland, men har også senest har stået med ansvaret som cheftræner i HB Køge, ligesom han har en solid spillerbaggrund bag sig. De samtaler, vi i processen har ført med Morten, har bekræftet os i, at han kan tilføre yderligere kvalitet i et i forvejen super stærkt set-up, siger AGFs sportschef, Peter Christiansen, til AGFs hjemmeside.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Morten Karlsen begyndte sin Superliga-karriere som angriber i københavner-klubben B 93, men siden blev han kendt som en hård hund på midtbanen i FCN, Randers, Esbjerg og Lyngby. Han nåede også forbi den hollandske klub, PEC Zwolle.

Som træner har Morten Karlsen stået i spidsen for FCNs U19-hold og for HB Køge i den næstbedste danske række. Han kalder AGF for en klub, der er på vej frem.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Der er blevet lagt mange gode sten i den forgangne sæson som vi skal bygge videre på og jeg ser meget frem til at blive en del af et meget dygtigt og kompetent-trænerteam, siger Morten Karlsen.

Han skal sammen med David Nielsen arbejde hen mod det første opgør i Europa League-kvalifikationen mod finske Honka Espoo. I Superligaen har AGF hjemmebane mod Vejle i første runde.

(På videoen øverst på siden kan du se AGF vinde over OB i den play-off kamp, der sikrede adgang til kvalifikationen til Europa League).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top