The perfect guide to the casino

Danskers drømmeskifte: Lang næse til FCK – Udset som erstatning for Real Madrid-spiller

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Andreas Skov Olsen kan være på vej mod et skifte til den spanske klub, Real Sociedad, der leder efter kreativitet i offensiven.

Andreas Skov Olsen har haft en dårlig første sæson i Bologna, der angiveligt allerede har mistet tålmodigheden med den danske offensivspiller.

FC København har derfor været meldt som en mulig ny klub til den tidligere FC Nordsjælland-spiller, men en større klub melder sig nu på banen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Ifølge Mundo Deportivo udviser Real Sociedad seriøs interesse i Andreas Skov Olsen – præcis som de også gjorde det for et år siden.

Real Sociedad ønsker, at danskeren skal erstatte det norske stortalent Martin Ødegaard, som er blevet kaldt tilbage til Real Madrid af Zinedine Zidane.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Andreas Skov Olsen var allerede i Real Sociedads søgelys, da han spillede i FC Nordsjælland, og nu vil de genoptage jagten på ham.

Mundo Deportivo skriver, at danskeren var tæt på at skrive kontrakt med Real Sociedad. Dengang kaldte Andreas Skov Olsen La Liga og klubben for en ‘drømmedestination’, men alligevel endte han i Bologna.

FC Københavns interesse i Andreas Skov Olsen strækker sig også langt tilbage. I sommerpausen sidste år var Ståle Solbakken klar til at købe ham.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frimann om tidligere BIF-spilleres reaktioner: ‘Bryder mig ikke om det – der må være en kollegial respekt’!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top