The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du fredagens rygtebørs.

Transfer-journalisten Christian Falk skriver på sin Twitter-konto, at Borussia Dortmund forventer et bud på den engelske landsholdsfløj, Jadon Sancho, fra Manchester United på en milliard kroner. Men det forudsætter, at den engelske storklub kvalificerer sig til Manchester United. (Du kan se Jadon Sancho lave hattrick for Borussia Dortmund i videoen øverst på siden).

Paul Pogba har længe været rygtet på vej til Real Madrid eller tilbage til Juventus. Men ifølge The Sun er den franske midtbanestjerne tæt på at skrive under på en forlængelse med Manchester United på fem år.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Manchester City er for alvor kommet på banen, efter at klubben alligevel ikke får to års udelukkelse af Champions League. Nu går de ifølge Sky Sports med i kapløbet om at få fat i den argentinske angriber, Lautaro Martinez, som ellers længe har været på vej til FC Barcelona. Men de snart forhenværende engelske mestre ser ham som den perfekte erstatning for landsmanden Sergio Agüero..

Chelsea vil gerne have fat i Atlético Madrid-målmanden, sloveneren Jan Oblak, og de vil gerne af med Kepa Arrizabalaga. De havde håbet, at den spanske landsholdskeeper kunne indgå i en byttehandel, så prisen kunne blive mindre, men det er den spanske hovedstadsklub ikke interesseret i. Sportsmole har historien.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Everton, Atlético Madrid og Bayern München forventes alle at komme med et bud på Crystal Palace-fløjspilleren Wilfried Zaha. Den 27-årige spiller fra Elfenbenskysten har også en kortvarig fortid i Manchester United. Daily Mail har mere om salgsplanerne.

Leicester, Burnley og Brighton er ifølge Daily Star alle interesserede i den tidligere engelske landsholdsspiller, Adam Lallana, der har kontraktudløb med Liverpool denne sommer.

Ifølge Bild har Borussia Dortmund for små 200 millioner kroner sikret sig den 17-årige midtbanespiller, Jude Bellingham fra Birmignham, der ellers længe var på Manchester Uniteds radar.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top