The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mange mål i Sheffield U. mod Chelsea – og dobbelt op til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Sheffield United – Chelsea – mere end 2,5 mål

– Dette er en vigtig kamp for begge hold. Sheffield Uniteds oprykkere håber på Europa League, mens Chelsea kæmper for at holde fast i Champions League-pladsen.

– Sheffield United kom lidt skidt fra start efter corona-pausen, men på det seneste har det været udmærket, hvad de har lavet. De vandt på et sent sejrsmål over Wolverhampton, og dermed har de vundet to og spillet en uafgjort i de seneste tre kampe. På hjemmebane har de kun tabt en kamp ud af de seneste ni.

– Til gengæld må man sige, at Sheffield United primært ligger så højt, som de gør, fordi de har fået mange point mod bundholdene og midterholdene. Mod rækkens nuværende top-5 har de ikke vundet en eneste kamp. De har spillet to uafgjorte og tabt seks kampe mod topklubberne.

– Det var skidt af Chelsea, at de tabte til West Ham i begyndelsen af denne måned, men alt i alt har de vundet seks ud af syv kampe i alle turneringer, siden fodbolden kom i gang igen – selvom det var med hiv og sving i sidste rundes sejr mod Crystal Palace (3-2). (Den kamp kan du se højdepunkter og mål fra på videoen øverst på siden).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Chelsea har ialt fået 30 point på udebane i denne sæson. Det har kun mestrene fra Liverpool gjort bedre.

– Det hele lagt sammen gør det svært at tippe på et udfald af kampen. I stedet prøver vi at gå efter antallet af mål. Vi tager udgangspunkt i, at de to hold spillede 2-2 i deres første indbyrdes opgør tidligere i denne sæson.

– Der har været 24 mål i de foregående syv kampe i Premier League mellem de to klubber, så de plejer altså at spille livlige kampe mod hinanden.

– Onsidebetting giver odds 2,00 for over 2,5 mål i kampen. Det odds napper vi gerne. Er man lidt frækkere, kan man prøve at gå på sejr til Chelsea kombineret med mål til begge hold. Det giver odds 3,50.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 16.00

Sådan ligger de

Sheffield United nummer 7 (V13 U12 T9)
Chelsea nummer 3 (V18 U6 T10)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,00

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 300 kroner

Overskud: 150 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top