Claus Steinlein afslører: Vil hente dansk landsholdsspiller

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein afslører, at klubben vil hente dansk landsholdsspiller hjem denne sommer.

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein er en glad mand for tiden. Klubben ser nemlig unægteligt ud til, at sikre sig det danske mesterskab foran FC København, og samtidig håber de på en store pose penge denne sommer.

I Championship kæmper Brentford nemlig fortsat med om oprykning til Premier League, og klubben ejes som bekendt af den engelske forretningsmand Matthew Benham, som også ejer FC Midtjylland.

Derfor håber Claus Steinlein, at en Premier League-oprykning for Brentford vil kaste flere millioner af sig til FC Midtjylland.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Hvis Matthew får en milliard, så kan det godt være, at vi får nogle af de penge til at udvikle vores fodboldforretning, siger Steinlein til B.T. og fortsætter:

– Så kan vi øge spillerbudgettet, og det vil betyde, at vi kan hente dygtigere spillere hjem, for eksempel en Pione Sisto. Eller andre i det lidt tungere luftlag. Det er så simpelt, at vi kan handle på en lidt højere hylde.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Derudover fortæller Claus Steinlein også, at en oprykning til Premier League vil betyde, at FC Midtjylland kan leje flere Brentford-spillere, som ikke har niveauet til den bedste engelske række endnu.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Priske efter sejr i topkamp: ‘Kan lyde arrogant, men vi er ikke overraskede’ – Se interviewet øverst oppe.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top