Fredagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du fredagens rygtebørs.

Sagaen om Edinson Cavani kan tage en uventet drejning. I hvert fald skriver spanske SPORT, at FC Barcelona ser den 33-årige Paris Saint-Germain angriber som et alternativ, hvis det skulle glippe med at købe den argentinske stjerne, Lautaro Martinez, af Inter. Angriberen fra Uruguay har kontraktudløb, så han kan altså skifte på en fri transfer. Han er tidligere mest sat i forbindelse med Atlético Madrid. (Du kan se Edinson Cavani i aktion for Paris Saint-Germain i videoen øverst på siden).

Manchester United er ifølge Sport-Bild den eneste mulighed for Jadon Sancho, hvis den engelske landsholdsfløj skal væk fra Borussia Dortmund. Men klubben forlanger mindst en milliard kroner i overgangssum.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Juventus har ifølge franske Le10Sport forespurgt hos Arsenal på muligheden for at købe stjernen fra Gabon. Pierre-Emerick Aubameyang. Han er tidligere kædet sammen med bl.a. Inter og FC Barcelona.

Netop FC Barcelona kan The Independent være interesserede i en byttehandel, der sender den portugisiske back, Nelson Semedo, til Tottenham, mens den utilpassede franske midtbanespiller, Tanguy Ndombélé, tager turen den anden vej.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Chelsea er ifølge Daily Mail i gang med at forsøge at forlænge kontrakten med Willian. Den brasilianske fløjspiller har kontraktudløb, men klubben vil nødigt se ham skifte til en af London-rivalerne kvit og frit. Både Arsenal og tottenham har været nævnt som mulige destinationer. Det samme har Manchester United, men det er mere tvivlsomt, fordi familien netop har købt nyt hus i London.

Pablo Zabaleta forlader West Ham efter denne sæson. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Den argentinske venstre back er tidligere engelsk mester med Manchester City, men han er efterhånden blevet 35 år, og han er ikke længere fast mand. Også den colombianske midtbanespiller, Carlos Sanchez, samt den engelske højre back, Jeremy Ngakia, forlader klubben.

Burnleys manager, Sean Dyche, kan tænkes at forlade klubben i protest mod, at han ikke får penge nok til forstærkninger. Det har Daily Mail mere om.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top