Mandagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du mandagens rygtebørs.

Manchester United har fået at vide, at de skal smadre verdensrekorden for spillerkøb, hvis de skal købe Ansu Fati af FC Barcelona, som forlanger 355 millioner pund (rundt regnet tre milliarder kr.) for den 17-årige spanske ungdomslandsholds-angriber. Daily Express har historien.

Liverpools senegalesiske angrebsstjerne, Sadio Mané, kan ifølge The Sun indgå i en byttehandel med Paris Saint-Germains franske verdensmester, Kylian Mbappé, som altså i givet fald skal den anden vej. (Du kan se og høre eksperterne diskutere Sadio Mané over for holdkammeraten Mohamed Salah på videoen øverst på siden).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

The Sun har også en historie om, at Inter kan tænkes at ville byde på Manchester City-backen, Kyle Walker, der har været i vælten på det seneste, fordi han har brudt corona-reglerne et par gange.

Belgieren Jan Vertonghen er ifølge italienske Il Messagero (kræver login) i forhandlinger med Roma om en kontrakt. Den 32-årige forsvarsspiller har kontraktudløb i Tottenham denne sommer, og der bliver ingen forlængelse.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Der har været spekulationer om, at Real Madrid ville kalde Martin Ødegaard hjem fra Real Sociedad, hvor han for tiden er på et to-årigt lejeophold. Men ifølge spanske AS har madrilerne besluttet at lade den 21-årige nordmand blive i San Sebastoan tiden ud.

Chelsea har ifølge Daily Express sagt nej til en byttehandel med Juventus, som ville sende den brasilianskfødte italiener, Jorginho, til Torino og bosnieren Miralem Pjanic til London.

Den tidligere tyske landsholdsspiller, Max Kruse, har ifølge angriberens egen Instagram-konto valgt at ophæve kontrakten med Fenerbahce, som ifølge ham har misligholdt kontrakten ved ikke at betale løn. Den 32-årige angriber har tidligere spillet for bl.a. SC Freiburg, Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg og Werder Bremen. Historien melder ikke noget om, hvor han fortsætter karrieren.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top