Torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du torsdagens rygtebørs.

Portugisiske Nani – der nu spiller for amerikanske Orlando City – forudser, at landsmanden Cristiano Ronaldo formentlig en dag ender i den nordamerikanske fodboldliga, MLS. Goal har mere om sagen.

Gareth Bales forhold til Real Madrid-træner Zinédine Zidane har ifølge MARCA nået et absolut nulpunkt, men waliseren har stadig ikke tænkt sig at gøre en aktiv indsats for at blive solgt. Han fører de korslagte armes politik og vil fortsætte med at hæve fem millioner kroner om ugen frem til kontraktudløb, som er sommeren 2022.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Ifølge Daily Mail vil Aston Villa have 80 millioner pund (godt 650 millioner kr.) i overgangssum for Jack Grealish, hvis de skal slippe den engelske landsholdsspiller, som Manchester United så gerne vil have fingre i – og Birmingham-klubben har heller ikke opgivet at beholde ham, hvis de undgår nedrykning fra Premier League. (Du kan se og høre eksperterne diskutere om hundeslagsmålet i bunden af Premier League i videoen øverst på siden).

Ralf Rangnick tiltræder ifølge football-italia.net i en ny manager-rolle for AC Milan. Han overtager således både jobbet fra træner Stefano Pioli og sportsdirektør Paolo Maldini. Den 61-årige tysker har været træner for en lang række tyske klubber – senest RB Leipzig.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Shkodran Mustafi indrømmer ifølge Daily Star, at et skifte til Bundesligaen kan tiltrække ham. Den 28-årige tysker med de albanske rødder har kontrakt med Arsenal endnu et år, men han ser ikke ud til at indgå i fremtidsplanerne hos manager Mikel Arteta. Forsvarsspilleren nåede aldrig at spille i Tysklands bedste række, førend han som ung blev solgt fra HSV til Everton. Siden har han spillet for italienske Sampdoria og spanske Valencia.

Leicester fører foran Chelsea i kapløbet om at sikre sig Bretnford-angriberen Saïd Benrahma. Den 24-årige algerier har lavet ti mål i 34 kampe i denne sæson for Championship-klubben – der jo har danske Thomas Frank som træner. Sportsmole har historien.

Franske Bordeaux vil gerne have fat i Inters midtabnespiller, Borja Valero. Det skriver italienske Tuttosport. Den spanske midtbanespiller er efterhånden blevet 35 år, og han har tidligere bl.a. spillet for Mallorca, West Bromwich ALbion, Villarreal og Fiorentina.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top