Studiet revser målbrøler: Kunne have kostet CL-kvalifikation eller nedrykning

The perfect guide to the casino

Studiet revser målbrøler: Kunne have kostet CL-kvalifikation eller nedrykning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Eksperterne i studiet var slet ikke glade for, at Sheffield United ikke fik godkendt et mål mod Aston Villa. Kampen sluttede 0-0.

– Jo mere man ser det, desto mere obskurt bliver det, sagde Peter Kjær i TV3-studiet efter kampen, hvor Sheffield United-målet blev vist igen og igen.

Målet blev ikke anerkendt, men det burde det være blevet, for frisparksforsøget fra Sheffield Uniteds Oliver Norwood endte med hjælp fra Aston Villa-målmand, Ørjan Nyland, i målet, fordi nordmanden blev skubbet ind over stregen af en medspiller.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den slags har man mållinje-teknologi til at afgøre, men ingen af Hawkeyes billeder kunne afsløre noget. Ifølge Hawkeye skyldtes det, at der var spillere i vejen for alle syv mål-kameraer.

– Det her kunne have været sidste spillerunde, og det kunne have betydet Champions League-kvalifikation eller nedrykning, sagde studieværten Peter Grønborg.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Og det kan det hele faktisk godt ende med at gøre alligevel.

Aston Villa ligger med det ene point ganske vist under stregen, men omvendt kan det ene point være dét, som i sidste ende redder Birmingham-klubben fra degradering.

Sheffield United kæmper om kvalifikation til Champions League og Europa League. Chelsea sidder på fjerdepladsen, og den ser ud som om, den er langt væk. Men femtepladsen kan være nok til at kvalificere sig til Champions League, fordi Manchester City har dommen om to års udelukkelse hængende over hovedet.

(Du kan se og høre eksperterne diskutere i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top