Lørdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du lørdagens rygtebørs.

FC Barcelona har ifølge spanske SPORT kig på forsvarsspillere fra enten Chelsea eller Tottenham, som de kan få i bytte mod Philippe Coutinho. Brasilianeren står til at vende tilbage efter et år som lejesvend i Bayern München, men den tidligere Liverpool-stjerne indgår som udgangspunkt ikke i klubbens fremtidsplaner. Artiklen sætter ikke navn på forsvarsspillerne fra London-klubberne. (Du kan se Philippe Coutinho score et drømmemål for Bayern München i videoen øverst på siden).

Sergio Ramos overvejer som så mange andre at slutte karrieren af i den amerikanske liga (MLS), og det tiltaler ifølge spanske AS især Real Madrid-forsvareren at skifte til Inter Miami, der har den tidligere Real Madrid-spiller, David Beckham, som medejer.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Chelsea overvejer ifølge The Athletic (kræver login) at bruge den belgiske angriber, Michy Batshuayi, som lokkemad for at få fat i West Hams defensive midtbanespiller, Declan Rice, der har en fortid som ungdomsspiller hos de blå fra London.

Birminghams 16-årige stortalent, Jude Bellingham, ser ud til at takke nej til et skifte til Manchester United. Midtbanespillerenm vil hellere til Borussia Dortmund. TalkSPORT har historien.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Ifølge franske Nice-Matin overvejer Nice et bud på Evertons Morgan Schneiderlin. Den 30-årige defensive midtbanespiller har også en fortid hos Manchester United, hvor franskmanden imidlertid ikke rigtig slog igennem.

Eric Maxim Choupo-Moting får ifølge RMC ikke forlænget sin kontrakt med Paris Saint-Germain, når den udløber 30. juni. Den 31-årige angriber fra Cameroun har en fortid i HSV, Mainz 05, Schalke 04 og Stoke, og det vides ikke, hvor han fortsætter karrieren.

Inter gør klar til at byde på Arsenals spanske højre back, Hector Bellerin. Den historie har Daily Express mere om.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top