The perfect guide to the casino

Storklub ville handle i FCM – Claus Steinlein smækkede røret på: Glem det!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Den belgiske storklub Standard Liege var varme på Brian Priske, men Claus Steinlein og co. smækkede røret på, så flirten kunne stoppe.

Belgiske medier skrev tidligere i dag, at Brian Priske havde afvist Standard Liege, som ville tilbyde ham en kontrakt fra den nye sæson.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det viser sig dog, at det ikke var Brian Priske, der afviste den belgiske klub. Det var i stedet FC Midtjylland, der ikke gad forhandle en aftale om cheftræneren.

Ekstra Bladet skriver, at ‘ulvene smækkede stort set røret på, inden samtalen kom i gang’. De ville under ingen omstændigheder sælge deres cheftræner, ligesom de gjorde, da Jess Thorup i 2018 drog til Gent.

Brian Priske har været et frisk pust på cheftrænerposten i FC Midtjylland, hvor han er på vej mod et sikkert dansk mesterskab. I øjeblikket har han og ulvene hele ni point ned til FC København inden mesterskabsspillet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

FC Midtjylland vurderer, at de skal have ro på trænersiden, så holdet har større chance for at slå igennem på den europæiske scene. Noget, som har haltet gevaldigt de seneste år.

Brian Priske har kontrakt med FC Midtjylland frem til 2023, og han har tidligere spillet i belgisk fodbold for Genk og Club Brügge.

VIDEO: FC Midtjylland hentede søndag en sejr på 0-1 over FC Nordsjælland. Se højdepunkter fra den kamp i afspilleren øverst i artiklen.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top