The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du mandagens rygtebørs.

Lautaro Martinez har længe lignet en mand, der var på vej fra Inter til FC Barcelona. Men de langvarige forhandlinger har ifølge spanske MARCA vakt opsigt hos klubber som Real Madrid og Manchester United, som måske kan tænkes at gå efter den 22-årige argentinske angriber, hvis det kikser for de spanske mestre.

Manchester United har ifølge The Times (kræver login) tænkt sig igen at forsøge sig med at få fat i midtbanespilleren Donny van de Beek fra Ajax. Den 23-årige hollænder er især sat i forbindelse med Real Madrid, men han har også sagt, at han ikke har travlt med at komme afsted. (Du kan se ham i aktion på videoen øverst på siden i en kæmpesejr til Ajax i Æresdivisionen).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Bosnieren Miralem Pjanic har ifølge MARCA sagt nej til både Paris Saint-Germain og Chelsea. Hvis midtbanespileren skal forlade Juventus, er det kun FC Barcelona, der er interessant for ham.

Manchester United er parat til at forlænge kontrakten med walisiske Daniel James, som kom til klubben fra Swansea i sommer. Det skriver The Sun, som imidlertid også skriver, at klubben kan ende med at leje den 22-årige fløjspiller ud i næste sæson.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Paris Saint-Germain er ifølge franske Le10Sport enige med med Sergej Milinkovic-Savic om hans betingelser for at skifte fra Lazio, men der er stadig uenighed om overgangssummen. Romerne har sagt nej til 450 millioner kroner. De forlanger 150 millioner mere for den 25-årige serbiske midtbanespiller.

Både Arsenal og Wolverhampton har kig på den 25-årige forsvarsspiller, Daniele Rugani, fra Juventus. Den historie har Daily Mail mere om.

Wolverhampton har ifølge Daily Ecpress også kig på den 30-årige senegalesiske defensive midtbanespiller, Idrissa Gueye, fra Paris Saint-Germain, som tidligere har spillet for både Everton og Aston Villa.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top