The perfect guide to the casino

FCM-boss: Vi tror på tilskuere – allerede i denne sæson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FCM-direktør Claus Steinlein har slet ikke opgivet tanken om, at der kan komme tilskuere på tribunerne i denne sæson.

Superligaen gør comeback i denne uge, men det bliver uden tilskuere til kampene på grund af corona-pandemien. Og det er den almindelige antagelse, at Superligaen skal spilles færdig uden fans på grund af smittefaren.

Men i FCM er de ikke sikre på, at det kommer så vidt.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Vi håber og tror på, at der kommer til at ske noget nu, hvor grænsen for forsamlingsforbuddet ser ud til at stige, siger FCMs direktør, Claus Steinlein, til bold.dk

– På fodboldstadions sidder vi udenfor. Der er en masse luft omkring os, og lad os da se, om vi ikke kan få nogle tilskuere ind på stadion, hvad end det bliver på hver andet eller tredje sæde. Det tror jeg, at både tilskuere, spillere og hele samfundet trænger til – altså at få de fælles oplevelser, lyder det fra FCM-direktøren.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

FCM går ind til de sidste to kampe i grundspillet og ti kampe i slutspillet med et forspring på 12 point til nærmeste konkurrent, som er de forsvarende mestre fra FCK. Derfor tyder meget på, at klubben står foran sit tredje danske mesterskab.

– Den allerbedste dag, er den dag, man løfter pokalen, og jeg håber da, at vi får tilskuere med den dag, hvis vi vinder, siger Claus Steinlein.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top