Overvejer karrierestop: Her er den sørgelige årsag

The perfect guide to the casino

Overvejer karrierestop: Her er den sørgelige årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: De har datet den samme fyr: Nu er ‘Årgang 0’-Mathilde flyttet sammen med pivfræk reality-babe


Douglas Costa har overvejet at lægge støvlerne på hylden.

Douglas Costa er kun 29 år, men på trods af sin relative unge fodboldalder, så har han allerede spekuleret i, hvorvidt han skulle forlade grønsværnen på permanent basis.

Læs også: WHAT: Bro’s søster har været med i Paradise Hotel

Det fortæller han til The Players Tribune, hvor han samtidig løfter sløret for, at de mange muskelskader er den sørgelig årsag til de alvorlige overvejelser:

– Der er tidspunkter, hvor jeg tænker; ‘Kan jeg fortsætte med at spille?’ Jeg går ud på banen, og så bliver jeg skadet igen, siger og fortsætter:

Læs også: Fie Laursen bliver SLAGTET af ekskæresten: Se billederne her

– Men når jeg ser kampene på tv, bliver jeg mindet om min passion, og at jeg stadig kan spille på et højt niveau. Det holder mig i live, og jeg ved, at fodbold kommer nemt til mig.

– Det har intet kan gøre med penge eller berømmelse. Det er meningen, at man skal nyde det og havde det sjovt. Det er mit mål. Jeg joker nogle gange med Alex Sandro om, at jeg har haft flere scanninger end kampe, lyder det fra Juventus-spilleren.

Læs også: Fie Laursen har oprettet en Onlyfans-konto: Her er hendes første billede

Douglas Costa har spillet har spillet 62 Serie A-kampe for Juventus, siden hans skifte fra Bayern München tilbage i 2017.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top