The perfect guide to the casino

De har datet den samme fyr: Nu er ‘Årgang 0’-Mathilde flyttet sammen med pivfræk reality-babe

Foto: Ritzau Scanpix

Den unge skønhed har fået en ny roomie.

Mathilde Mulvad Beuschau, der tidligere har medvirket i tv-programmet ‘Årgang 0’, er i dag et ganske velkendt ansigt på Instagram, hvor hun har mere end 45.000 følgere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

De mange følgere kan nu se frem til et nyt ansigt på Mathildes Instagram-profil, for hun er nemlig flyttet sammen med en smuk blondine-babe, som du formentlig har set før.

Mathilde er nemlig blevet så gode veninder med Ida Søjborg, at de nu har valgt at flytte sammen, og det er endda på trods af, at de i starten hadede hinanden:

– Vi havde ikke mødt hinanden før, men pludselig ser jeg Mathilde sidde på kontoret, og så tænker jeg “åh nej”, for hun har datet Jonas, efter jeg var kærester med ham, så vi kunne ikke lide hinanden. Men jeg sætter mig så og snakker med hende, og vi ender faktisk med at komme skide godt ud af det med hinanden, fortæller Ida til Realityportalen og fortsætter:

– Vi tog hjem til hende og så hendes værelse, og i søndags flyttede jeg faktisk ind. Det er så sjovt, at vi startede med at tænke skidt om hinanden, men at vi så ender med at flytte sammen. Det er sådan en pigeting, at man går og er mopset over noget, især når det handler om ekskærester, og at det så viser sig, at man faktisk klikker skide godt, lyder det fra den tidligere ‘Love Island’-babe.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: What happens in Vegas: Ung kvinde flashede bryster for NHL-mestrene

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top