The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du lørdagens rygtebørs.

Raheem Sterling udelukker ikke et skifte til Real Madrid. I et interview med spanske AS siger den engelske landsholdsangriber, at han er glad for at spille i Manchester City, men at det kan være, at han kommer til den spanske kongeklub en gang i fremtiden.

Samme Real Madrid mener, at norske Martin Ødegaard på bare lidt længere sigt skal afløse den kroatiske stjerne, Luka Modric, der ser ud til at have set sin bedste tid. Nordmanden er udlejet til Real Sociedad til sommeren 2021, men ifølge MARCA kan moderklubben tænkes at ville kæbe ham ud af lejemålet allerede til sommer.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Brasilianske Willian ønsker at blive britisk statsborger, og han har ifølge Daily Mail bestået testen efter at være dumpet to gange. Han har efter eget udsagn ikke lyst til at flytte fra London, selvom der er mindre end et halvt år tilbage af midtbanespillerens kontrakt med Chelsea.

Southampton håber ifølge Daily Express at kunne tegne kontrakt med den tidligere engelske landsholdsspiller, Adam Lallana, der forventes at forlade Liverpool til sommer. Men de kommer til at tage kampen op med både Arsenal og Tottenham om den offensive midtbanespiller. Den 31-årige midtbanespiller spillede for Southampton fra 2006-14.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Loris Karius ser ud til at være på vej tilbage til Liverpool, der ellers har udlejet den målmanden til Besiktas, men efter at han har kludret for meget i det, ønsker tyrkerne ikke at gøre brug af forkøbsretten. Det skriver The Athletic (kræver login. Tyskeren blev enormt upopulær på Anfield efter to fæle drop i CHampions League-finalen mod Real Madrid i 2018 (1-3), og han har ikke udsigter til at komme på holdet hos Premier Leagues førerhold, der råder over både brasilianske Alisson og spanske Adrian til posten.

FC Barcelona og Manchester City skal begge være interesserede i Inter-forsvareren Milan Skriniar. Men de skal ifølge italienske Calciomercato være indstillede på at betale en overgangssum på 65 millioner euro (485 millioner kr.) for den slovakiske landsholdsspiller.

Arsenal vil ifølge Daily Mirror igen til sommer forsøge at købe Valencia-spilleren Carlos Soler. London-klubben har forsøgt sig før med den nu 23-årige midtbanespiller, men den nye manager, Mikel Arteta, er en stor beundrer af sin landsmand, der var med til at vinde ungdoms-EM med Spanien sidste år, så et nyt forsøg skal gøres.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top