Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Her har du onsdagens rygtebørs.

Ifølge spanske Don Balon skal Manchester Citys situation med udsigt til to år uden Champions League have fået Liverpools manager, Jürgen Klopp, til at drømme om at lave et Dream Team, og tyskeren skal derfor være klar til at byde på den belgiske midtbanespiller, Kevin De Bruyne, og den franske midterforsvarer, Aymeric Laporte.

Mere om Manchester City. Real Madrid er interesseret i at købe det engelske stortalent, Phil Foden, hvis det kommer dertil, at de nuværende engelske mestre bliver udelukket fra Champions League. Den historie har Sportsmole.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

FC Barcelona forsøger stadig at skrue en handel sammen, så de kan købe Lautaro Martinez af Inter til sommer. De nuværende spanske mestre vil ifølge italienske Calciomercato ikke betale frikøbsklausulen på 111 mllioner euro (760 millioner kr.), men de vil i stedet smide andre spillere i en byttehandel. Både chilenske Arturo Vidal og franske Antoine Griezmann har tidligere været nævnt.

Samme Calciomercato har en historie om, at både Juventus og Inter er interesserede i Lazios serbiske landsholdsspiller, Sergej Milinkovic-Savic. Men så skal de op med pengepungen. Den 24-årige midtbanespiller skal koste 100 millioner euro (745 millioner kr.).

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Gode, gamle Yaya Touré kan ende i brasiliansk fodbold. Den brasilianske udgave af ESPN skriver, at den tidligere Manchester City- og FC Barcelona-spiller er på blokken hos Botafogo fra Rio de Janeiro. Den 35-årige midtbanespiller har i det sidste halve år spillet for Qingdao Huanghai i Kina.

Ajax-spilleren Siem de Jong er på tæt på FC Cincinnati i den amerikanske liga (MLS). Det skriver hollandske De Telegraaf. Den 31-årige offensivspiller har tidligere spillet i tre år for Premier League-klubben Newcastle.

Den tidligere Randers FC-spiller, Lee Nguyen, har tegnet kontrakt med David Beckhams nye klub i den amerikanske liga, Inter Miami, men den amerikanske ligas officielle hjemmeside sætter ham nu i forbindelse med Ho Chi Minh City i Vietnam. Den 33-årige midtbanespiller er født i USA, men han har både amerikansk og vietnamesisk statsborgerskab.

OVERSIGT

Scroll to Top