The perfect guide to the casino

Chok: Superliga-stjerne lånte penge til vild spillegæld af holdkammerater

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Adnan Mohammad var et lysende stortalent i Superligaen, men han blev pludselig fyret i Lyngby BK af ‘private årsager’. Nu står han frem med kæmpe spillegæld.

Adnan Mohammad var et lovende talent, der fik sit gennembrud i FC Nordsjælland, inden han kort rykkede til Arendal FK. Siden gik turen dog retur til Danmark, hvor han spillede med stor succes i Helsingør.

Siden blev han solgt til Lyngby BK, men den 23-årige offensivspiller blev sidste år afskediget med begrundelsen ‘private problemer’.

De problemer viser sig nu at være ludomani. Han fortæller, at han lånte penge til sin spillegæld af holdkammerater og trænere i Lyngby BK, og det fik klubben til at fyre ham.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– De kunne i lang tid godt fornemme på mig, at noget var galt. Han havde hørt, at jeg havde været på lånemarkedet. Jeg vidste jo godt, at det ville være bedst for Lyngby, hvis jeg bare smuttede. Det kan jeg godt forstå, fordi jeg har svigtet dem, siger han til B.T. om sit afsluttende møde med Lyngby-træner Christian Nielsen.

Siden har ingen klub turde hente ham.

– Jeg burde være meget attraktiv for klubber i Superligaen eller i 1. division, når jeg har været så god. Det synes flere klubber jo også, siden jeg har været professionel i så mange år. Jeg har selv ødelagt det for mig selv. Men jeg havde ikke regnet med, at jeg stod her og ikke kunne finde en klub, siger han videre.

Den talentfulde offensivspiller har nu kvittet spillene, mens han træner med i Danmarksserie-klubben Ishøj.

Lider du af spilafhængighed/ludomani – eller frygter du, at du gør det? Der er hjælp at hente på ludomani.dk eller på 70 11 18 10.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top