The perfect guide to the casino

Efter Ziyechs skifte til Chelsea: – Det her knuser mit hjerte!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Hakim Ziyech skifter Ajax ud med Chelsea, og det er ikke noget, der huer den tidligere Ajax- og Tottenham-spiller, Rafael van der Vaart.

– Han er en vidunderlig spiller og en god fyr. Med den rette træner er Ziyech en spiller, der vil kunne gøre sig på mange af de store hold i Europa, skriver Rafael van der Vaart på sin Twitter-konto om Hakim Ziyechs skifte fra Ajax til Chelsea til næste sæson.

– Jeg tror bestemt, at [Chelsea-manager] Frank Lampard forstår at værdsætte kreative spillere og at spille både underholdende og effektivt fodbold, så jeg ser bestemt et godt match mellem spiller og træner, skriver Rafael van der Vaart.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Alligevel nager Ziyechs klubskifte den tidligere FCM- og Esbjerg-spiller.

– Mit hjerte er lidt knust over, at vores bedste spiller forlader Ajax og hollandsk fodbold. Havde han så bare skiftet til Tottenham, så havde det været lidt nemmere at komme sig over, skriver Rafael van der Vaart.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Rafael van der Vaart spillede selv for Chelseas London-rivaler, Tottenham, fra 2010-12. Han kom fra Real Madrid.

Hakim Ziyech er født i Holland af marokkanske forældre. Han spiller landsholdsfodbold for Marokko. Overgangssummen ender i omegnen af 300 millioner kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top