The perfect guide to the casino

Ryger Ole Gunnar Solskjær? Eriksens eks-træner så kamp sammen med United-boss

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Presset stiger på Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, efter at den ledige Mauricio Pochettino tirsdag aften så en kamp sammen med en af cheferne fra klubben.

Mauricio Pochettino så tirsdag aften topkampen i The Championship mellem Brentford og Leeds 81-1). Det er i sig selv ikke så opsigtsvækkende. Men ved den tidligere Tottenham-managers side sad Neil Ashton, der netop er hyret som pr-rådgiver for Manchester United.

Det skriver Football London.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Og så kan man jo lægge to og to sammen.

Mauricio Pochettino førte i sidste sæson Tottenham til klubbens første Champions League-titel nogensinde. Men argentineren blev fyret i efteråret efter en mindre heldig start på sæsonen og erstattet med den tidligere Chelsea- og Manchester United-manager, José Mourinho.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

I Manchester United er tålmodigheden ved at løbe ud med Ole Gunnar Solskjær. Den tidligere mesterklub ligger på en beskeden ottendeplads, og det er en almindelig antagelse, at hvis ikke det bliver bedre, så bliver nordmanden fyret efter sæsonen.

Neil Ashton er tidligere journalist på The Sun og Sky Sports, men han har forladt begge jobs og har dannet sit eget pr-firma, hvor Manchester United er hans første store kunde. Her er hans første opgave at forbedre et image for klubbens næstsformand, Ed Woodward, som har været skydeskive for mange frustrerede fans af Manchester United.

OVERSIGT

Scroll to Top