The perfect guide to the casino

Første indkøb i halvandet år: Chelsea henter Ajax-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Ifølge hollandske De Telegraaf er Chelsea og Ajax enige om, at hollænderne sælger marokkaneren Hakim Ziyech til de blå fra London.

Prisen for den snart 27-årige marokkaner skal lyde på 45 millioner euro (340 millioner kr.).

Der er tale om en forhåndskontrakt, da transfervinduet er smækket i, og derfor kan handlen først blive en realitet, når denne sæson er forbi.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Da der netop er tale om forhåndskontrakt, er der også kun tale om, at klubberne principielt er enige om at foretage handlen. Den er med andre ord ikke juridisk bindende.

Men hvis købet går igennem, bliver det første indkøb for Chelsea siden januar 2019, for klubben havde fået forbud mod at købe spillere i sommerens transfervindue. Det forbud kæmpede Chelsea med næb og klør for at få ophævet til januar, hvorefter klubben ikke købte en eneste ny spiller.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Chelseas nye manager, Frank Lampard, havde håbet, at klubben kunne have købt Hakim Ziyech allerede i januar. Chelsea-manageren så marokkaneren spille på nærmeste hold, da Chelsea mødte Ajax i efterårets kampe i Champions League, hvor Chelsea gik videre, mens Ajax røg ud.

Hakim Ziyech er født i Holland af marokkanske immigranter, og han har tidligere spillet for Heerenveen og Twente. Han havde en stor andel i Ajax’ succes i sidste sæson, hvor klubben både vandt det hollandske mesterskab og nåede helt frem til semifinalen i Champions League ved at slå Real Madrid fra Spanien og Juventus fra Italien ud.

OVERSIGT

Scroll to Top