The perfect guide to the casino

Lyngby-boss afslører: Rezan Corlu kan ende i Brøndby, hvis…

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Lyngby-sportschef Birger Jørgensen vil ikke afvise, at Rezan Corlu kan skifte til Brøndby med det samme. Men det kræver, at Lyngby kan finde en erstatning for ham.

Rezan Corlu er lejet ud af Brøndby til Lyngby, men Brøndby vil gerne have ham tilbage allerede til foråret. Men Lyngby er i gang med en fornuftig sæson, hvor klubben kæmper for at undgå nedrykning, og her er Rezan Corlu en central spiller.

– Men det er klart, at kunne vi finde en erstatning for Rezan, kunne tingene ændre sig. Der er 14 dage tilbage af transfervinduet, men som udgangspunkt har vi ikke en fornemmelse af, at vi kan finde en erstatning for Rezan, og derfor er det vigtigere for os, at vi har Rezan til det forår, vi skal spille, siger Birger Jørgensen til podcasten ‘Altid blå og hbid’.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Rezan Corlu var i den italienske klub, AS Roma, som udlejede angriberen til Lyngby i sommeren 2018, mens klubben lå i 1. division.

Siden skiftede den nu 22-årige Rezan Corlu til Brøndby, der imidlertid udlejede ham for yderligere et år til Lyngby, som han i mellemtiden havde været med til at sende op i Superligaen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har tidligere udtalt, at klubben gerne vil have Rezan Corlu tilbage med det samme, da de blågule har stor tiltro til ham.

Det samme har Rezan Corlu selv udtalt, at han gerne vil – med den begrundelse, at han mener, det vil gavne hans karriere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top