The perfect guide to the casino

Masser af mad og op til fem gange middagslur: Sådan lever Cristiano Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Cristiano Ronaldo spiser seks gange om dagen og tager op til fem lure.

Cristiano Ronaldo går som bekendt meget op i at være sund, og han spiser måltider seks gange om dagen. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Allerede som ung havde Cristiano Ronaldo blandt andre ansat en diætist og en kok til at lave mad for sig, og han er meget bevidst om, hvad han putter i munden.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Til morgenmad spiser han gerne skinke og mager ost kombineret med en fedtfattig yoghurt, mens han som mellemmad godt kan lide en avocado-toast.

Til den første frokost spiser han typisk kylling og salat, mens han til den anden frokost spiser fisk. Her foretrækker han sværdfisk, tun eller torsk, mens han til aftensmad spiser fisk eller magert rødt kød.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Indimellem bruger han også megen tid på at dyrke motion og at sove. Der har tidligere været historier fremme om, hvor tidligt Cristiano Ronaldo begynder sin fitness-træning, som han nærmest er besat af.

Det kræver kræfter, og derfor skal Juventus-splleren også sove. Den 34-årige portugiser insisteret på at sove otte timer om natten, og han kan tage helt op til fem lure i løbet af dagen, skriver AS.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top