The perfect guide to the casino

Dansk træner i Italien: Derfor passer Eriksen så godt til Inter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Danske Jens Bangsbo ser store muligheder for Christian Eriksen og Inter, hvis milaneserne køber den danske landsholdsstjerne.

Inter synes i øjeblikket at være det varmeste bud på en ny klub til Christian Eriksen. Og det er en god idé, mener Jens Bangsbo, der er fysisk træner for en af konkurrenterne, Atalanta.

– I Italien er der store forventninger til Eriksen, og jeg tror også, Inter ser ham som en nøglespiller i forhold til den måde, de spiller på. siger Jens Bangsbo til sport.tv2.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Han forudser, at Christian Eriksen kan strø om sig med gyldne afleveringer til Inters to angribere, belgieren Romelu Lukaku og argentineren Lautaro Martinez.

– Inter-træner Antonio Conte stiller store krav til sine spillere, men det passer jo også Christian super fint. Han er en spiller, der altid leverer til træning og altid løber mest. Han ville ikke have nogen problemer med Contes stil. Han er dygtig til at tilpasse sig de ting, og han har også de ambitioner, der skal til, for at udvikle sig yderligere i sit spil, siger jens Bangsbo.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Atalanta fik 1-1 mod Inter, som derved dumpede ned på andenpladsen efter de forsvarende mestre, Juventus, som Jens Bangsbo tidligere har haft flere forskellige funktioner hos.

Juventus har også tidligere været nævnt som en mulig destination for Christian Eriksen, der har kontraktudløb i Tottenham til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top