The perfect guide to the casino

Her er beviset: Xavi er snart ny FC Barcelona-træner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Den spanske fodboldlegende er efter alt at dømme snart tilbage på Camp Nou.

Xavi Hernandez var i en lang årerække blandt de bærende kræfter på et frygtindgydende FC Barcelona-mandskab, og nu kan han altså snart være at finde i sin tidligere klub igen.

De seneste par dage har rygterne gået på, at den catalanske storklub gerne ser Xavi overtage trænersædet for Erneste Valverde, og nu bekræfter hovedpersonen selv, at der har været en dialog.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg kan ikke sige noget, men de var her og talte med mig, og vi diskuterede mange ting. Jeg beklager, at jeg ikke kan give mere information, siger Xavi og uddyber:

– Jeg kan ikke skjule, at det er min drøm at træne Barcelona. Det har jeg sagt i mange interviews, og alle ved, jeg støtter Barcelona fra bunden af mit hjerte, slutter Xavi.

Også sportsdirektøren i Al Sadd har udtalt sig, skriver Sky Sports, og han bekræfter, at der er forhandlinger mellem Xavi og FC Barcelona:

– Det er forhandlinger mellem Xavi og Barcelona nu, og vi ønsker ham al held og lykke, hvor end han tager hen, siger sportsdirektør Muhammad Ghulam Al Balushi.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top