The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du fredagens rygtebørs

Chelsea vil lade et tilbagekøb af forsvareren Nathan Aké i Bournemouth komme an på, om de får solgt danske Andreas Christensen, der har mistet sin plads på London-klubbens hold. Hollænderen har en frikøbsklausul på 40 millioner pund (350 millioner kr.). The Sun har mere om den sag.

Manchester City planlægger at købe mellem fire og seks nye spillere i år. Førsteprioritet er en ny mand til midterforsvaret, der har lidt under at mangle Vincent Kompany, der tog tilbage til belgiske Anderlecht. Derudover skal der i hvert fald findes en erstatning for den spanske veteran på midtbanen, David Silva, der stopper i klubben til sommer, og for den tyske fløj, Leroy Sané, der formentlig ender i Bayern München. Det har Daily Telegraph meget mere om.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

En anden veteran hos Manchester City, brasilianeren Fernandinho, er til gengæld tæt på at aktivere en klausul, der gør, at den 34-årige midtbanespiller kan blive et år mere i klubben. Den historie har Daily Mirror.

Naboerne fra Manchester United er ifølge The Sun ude efter den polske Arkadiusz Milik fra Napoli. ‘De Røde Djævle’ skal være parate til at betale 60 millioner pund (525 millioner kr.) for den 25-årige angriber, der har lavet 10 mål i de 12 kampe, han har spillet for syditalienerne i denne sæson.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Jonathan Barnett, der er agent for Gareth Bale, siger til amerikanske ESPN, at waliseren ikke vil lade sig sælge i januar og formentlig heller ikke til sommer. Det skriver sportsmole. Angriberen har kontrakt med Real madrid i to og et halvt år endnu, og de vil gerne spare hans løn, da træner Zinédine Zidane ikke bruger ham. Hans uvilje mod at lade sig sælge er formentlig en slags tak for sidst, fordi den spanske kongeklub sagde nej til at lade ham skifte til kinesisk fodbold sidste sommer.

Tyske Borussia Dortmund går ifølge Sky Sports ind i kampen om at sikre sig Norwich-talentet Max Aarons. Tottenham, Arsenal, Everton og RB Leipzig skal også være interesserede i den 19-årige back, som hans klub vil forlange 30 millioner pund (260 millioner kr.) for.

Italienske calciomercato.com har en historie om, at Juventus ser en mulighed for en byttehandel med FC Barcelona. De italienske mestre skulle overtage den venezuelansk-fødte spanske forsvarer, Alejandro Marques, mens de sender den brasilianske højrefløj, Matheus Pereira, den anden vej.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top