The perfect guide to the casino

Chelsea bekræfter: Giroud snakker med storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Oliver Giroud er pĂĄ vej videre i karrieren.

Det er ikke blevet til meget spilletid for franske Oliver Giroud i denne sæson, og derfor er angriberen på vej videre i karrieren.

Ifølge engelske Sky Sports er han allerede blevet enige med italienske Inter om en kontrakt gældende indtil sommeren sommeren 2022, og nu har Frank Lampard også været ude og bekræfte, at klubben og spilleren snakker sammen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg sagde efter vores sidste kamp, at hvis situationen var rigtig for alle – og her mener jeg først og fremmest os, klubben hvor han er under kontrakt, sĂĄ vil vi se pĂĄ, om han kan forlade os, fortæller Lampard til Chelseas hjemmeside og fortsætter.

– Alle taler sĂĄ meget om det, sĂĄ jeg vil ikke danse om den varme grød. Hans agent har talt med klubben (Inter, red.), men indtil vi beslutter om det er det rigtige, sĂĄ er handlen selvfølgelig ikke færdiggjort.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

33-årige Oliver Giroud skiftede fra Arsenal til Chelsea i januar 2018, og siden er det blevet til 70 kampe med 19 mål og 13 oplæg som følge i Chelsea-trøjen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top