The perfect guide to the casino

Medie: 21-årigt stortalent vælger West Ham over Manchester United – Nu afsløres den helt særlige årsag til dette

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Det er ikke hver dag, at Manchester United taber en spiller til fordel for West Ham, men det skulle nu være tilfældet.

I Portugal render den 21-årige Gedson Fernandes rundt, og har imponeret hele fodboldeuropa. Gedson Fernandes har været en del af Benficas ungdomshold, men kunne i sommeren 2018 fejre, at han var blevet en fast del af førsteholdstruppen. Siden dette er det blevet til hele 59 kampe, hvilket beviser, at man har stor tiltro til den unge portugiser, der akkurat er fyldt 21 år i dag.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Sky Sports har tidligere meldt om, at både West Ham og Manchester United var interesseret i Fernandes, men at West Ham skulle være tættest på en aftale. Derfor kom det også som en overraskelse da Chelsea meldte sig på banen, og ifølge mediet har tilbudt en 18 måneder lang lejeaftale med en købsoption på omkring 485 millioner kroner. Den købsoption ville blive udløst, hvis Gedson Fernandes spillede mindst 50% af Chelseas kampe i lejeperioden.

Nu mener Sky Sports så at vide, at Fernandes skriver under med West Ham. Her er der igen tale om en 18 måneder lejeaftale uden købsoption. Sky Sports Dharmesh Sheth har tidligere udtalt, hvorfor Gedson Fernandes vælger West Ham foran Manchester United.

– Grunden til, at Fernandens er på vej til West Ham på et 18-måneders lejeophold med købsoption er, at han foretrækker et skifte til Premier League, og så bor hans mor i London. Han ønsker at bo tæt på sin mor, så West Ham passer perfekt, lyder det fra Sheth, der også afslører, at West Hams interesse var større da Manchester Uniteds liste over transfermål var noget større.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Gedson Fernandes kontrakt med Benfica udløber i sommeren 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top