The perfect guide to the casino

Ekspert har ondt af Rashford: Han kunne score 40 mål – hvis bare…

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Den tidligere Manchester City-spiller, Micah Richards, mener, at Marcus Rashford kunne score 40 mål hver sæson, hvis han skiftede Manchester Uniteds røde blue ud med Citys blå.

Marcus Rashford scorede målet til 1-3, da Manchester United tirsdag tabte med præcis disse cifre til Manchester City, og dermed har han scoret 17 mål i denne sæson.

Men han kunne score endnu flere, hvis han spillede for et bedre hold. Det mener den tidligere Manchester City-back, Micah Richards.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg synes, det er synd for Rashford, sagde Micah Richards på Sky Sports, hvor han nu arbejder som ekspert.

– I City ville han score op mod 40 mål hver sæson. Når man ser på Manchester Uniteds hold med spillere som Anthony Martial og Daniel Janes, så ser de stærke ud på kontraangreb. Men nogle gange er det bare ikke nok. Man skal også lede efter huller i modstandernes forsvar, sagde Micah Richards.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Prøv at se Uniteds midtbane og sammenlign den med Citys, og det er sagt med al respekt. I City har de en spiller som Kevin De Bruyne, der som det første tænker: Hvordan kan jeg sende bolden frem til en medspiller? Den slags spillere mangler United, sagde han.

Marcus Rashfords enlige mål giver Manchester United et halmstrå at klynge sig til inden returkampen, men de skal stadig lave tre mål for at gå videre til finalen i Carabao Cup. I semifinalerne tæller udebanemål ikke dobbelt i ordinær tid, men det gør de efter den forlængede spilletid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top