The perfect guide to the casino

Brøndby-profil og klubben arbejder på forlængelse – Men de er langt fra hinanden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Imens Superliga-spillerne afholder det sidste ferie inden de vender tilbage til deres klubber, arbejder klubberne på fuld skrue på at være klar til foråret.

Flere klubber er allerede godt i gang med at ruste op, herunder OB, der har været særdeles aktive på transfermarkedet. Også Brøndby er godt i gang, og arbejder angivenligt på at få udlejede Rezan Corlu tilbage til klubben inden lejeaftalen med Lyngby udløber. Brøndby har også forlænget kontrakten med Corlu, og skulle også arbejde på endnu en forlængelse.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Da Johan Larsson forlod Brøndby i januar 2019 og drog til Frankrig, var det med forventninger om en stor pose pengeo og massere af succes. Det blev det ikke til, og derfor vendte han retur til Brøndby i august. Her fik han en kontrakt ind til årsskiftet, og nu melder B.T. om, at de to parter er et stykke fra hinanden. Det skulle angivenligt være en række afgørende vilkår i en ny kontrakt, som de ikke er helt enige om.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Den 29-årige svensker har offentligt meldt ud, at han er klar til at forlænge, og han er også en kæmpe fanfavorit. Larsson har nemlig spillet hele 182 kampe for Brøndby, hvor det blandt andet er blevet til 15 mål og 37 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top