The perfect guide to the casino

Inter om Christian Eriksen: Han er en dygtig spiller, meeeen….

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Inter bliver jævnligt sat i forbindelse med Christian Eriksen, men klubben benægter, at der skulle være kontakt til Tottenham.

Den italienske klubs direktør, Beppe Marotta, anerkender, at klubben i øjeblikket er på jagt efter en midtbanespiller og en fløjspiller.

– Inter kædes ofte sammen med spillere af høj kvalitet, og det er smigrende. Men vi er ikke i kontakt med Tottenham, siger Beppe Marotta ifølge football-italia.net

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Eriksen er en dygtig spiller. Det behøver jeg ikke at fortælle, og vi ved også godt, at han er kontraktfri til juni, siger direktøren for førerholdet i Serie A og fortsætter:

– Jeg tror, at der er mange klubber, der er interesseret i Eriksen, men jeg vil ikke stå her og sige, at vi er i forhandlinger med hans klub eller agent.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Inter er ifølge de seneste rapporter mere interesserede i Arturo Vidal, fordi han har erfaring fra Serie A. Inter-træner Antonio Conte kender chileneren fra deres fælles fortid i Juventus. FC Barcelona kvier sig imidlertid ved at sælge ham.

Christian Eriksens navn nævnes også i forbindelse med Juventus og med Real Madrid, men træner Zinédine Zidane er tydeligvis ikke så ivrig efter at få fat i danskeren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top