The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Her har du fredagens rygtebørs

Rygterne om Neymar er mange. Sportsmole citerer spanske SPORT for, at brasilianeren har sat sine folk til at finde en udvej, så angrebsstjernen kan komme tilbage til FC Barcelona til sommer. Han forlod den katalanske klub for to og et halvt år siden for 1,6 milliarder kroner i overgangssum, og det er stadig verdensrekord. Andre kilder mener at vide, at han hellere vil blive hos de franske mestre.

RB Leipzig og Manchester United er ifølge Daily Express i gang med at strikke en plan sammen for salget af Timo Werner fra Bundesligaens førerhold til de engelske rekordmestre. Den går ud på, at handlen aftales nu, men at den først effektueres til sommer. På den måde ligner planen den, som Chelsea aftalte med Real Madrid sidste år, da spanierne købte belgiske Eden Hazard af de blå fra London.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Napoli og Ajax står parate til at slås om Tottenham-forsvareren Jan Vertonghen. Det skriver Daily Telegraph (kræver login). Den 32-årige belgier er i samme situation som klubkammeraten Christian Eriksen, at hans kontrakt med Spurs udløber til sommer, og han kan derfor nu forhandle til anden side.

Arsenal har ifølge den spanske sportsavis MARCA tænkt sig at byde på midbanespilleren Thomas Lemar fra Atlético Madrid. Den 24-årige franskmand med en fortid i Monaco har ikke levet op til forventningerne i denne sæson, og klubben har brug for penge til at finansiere køb af en angriber ved siden af Alvaro Morata, da Diego Costa er skadet, og da klubben har et målscorjngs-problem. Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain og Paco Alcacer fra Borussia Dortmund er de varmeste navne på købslisten.

.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Spanske Don Balon har en historie om, at Real Madrid har kig på Wolverhamptons midtbanespiller, Rubén Neves. Den 22-årige portugiser har en fortid i FC Porto, og han skal efter sigende koste 55 millioner pund (lige knap en halv milliard kroner) i overgangssum.

Aston Villa er ifølge sportsmole interesserede i at leje Chelsea-angriberen Michy Bathsuayi for resten af sæsonen. Den 26-årige belgier har spillet 12 kampe for London-klubben i denne sæson, men han er ikke startet inde en eneste gang. Han har tidligere i sin karriere været lejet ud til Borussia Dortmund, Valencia og Crystal Palace.

Bayern Münchens højre back, Jeròme Boateng, træder vande i forhold til, om han vil forlænge kontrakten med de tyske mestre. Arsenal står ifølge tyske Tageszeitung parat i kulissen til at tegne kontrakt med den nu 31-årige spiller, der var med til at vinde VM med Tyskland i 2014.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top